Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Općenito

Društveno odgovorno poslovanje

Humanitarna akcija "Budi prijatelj djece"

28. 06. 2021.

Humanitarna akcija "Budi prijatelj djece"

U 2020. godini u sklopu humanitarne akcije "Budi prijatelj djece", koju smo pokrenuli u suradnji s Klinikom za dječje bolesti KBC-a Split, prikupljeno je 323.556,00 kn za njezinu obnovu i preuređenje. 

Cijeli navedeni iznos je doniran klinici nakon što su kupci sudjelovali u akciji kupnjom posebno označenih proizvoda u našim prodavaonicama. To se mahom odnosi na proizvode poput pelena, dječje kozmetike, higijenskih potrepština...

KBC Split je od tih sredstava kupio 18 noćnih ormarića, 10 velikih kreveta, 14 dječjih krevetića te su se obojili sve dječje sobe na Klinici. Dobra je vijest da i ove godine ponavljamo istu akciju.

Ovog puta povećan je broj artikala koji se nalaze u akciji, sve u cilju kako bi sakupili što veći iznos za donaciju, te ovom prilikom pozivamo sve da se u nju uključe.

Do 21. ožujka ove godine će se dio sredstava od svakog prodanog proizvoda, posebno odabranog i posebno označenog na polici, donirati Klinici za dječje bolesti.

Klinika za dječje bolesti KBC Split kontinuirano radi na stvaranju što boljih uvjeta za liječenje i boravak djece u bolnici kroz edukaciju i stručno usavršavanje liječnika i medicinskih sestara.

- Glavna misao vodilja ove humanitarne akcije je bila poboljšati uvjete boravka djece i roditelja u bolnici kroz preuređenje i obnavljanje postojećih prostora Klinike, te kupnju nove medicinske opreme i namještaja. Zbog središnjeg strateškog položaja u Klinici za dječje bolesti liječe se životno ugrožena djeca iz četiri županije, od Dubrovnika do Zadra i većeg dijela Hercegovine. Naša dužnost kao tvrtke koja brine o svojim građanima bila je uključiti se u ovaj projekt te staviti na raspolaganje svoj poslovni potencijal u svrhu njegove realizacije.

S obzirom na to da se poslovanje naše tvrtke rasprostire od Istre do Prevlake, a broji 212 prodavaonica u svojoj mreži, ovom projektu želimo dati šire značenje i uključenost, uz uvjerenje da uređenje Klinike predstavlja interes šire regije te da interes za dobrobit djece nadilazi sve granice.

U svim prodavaonicama proizvodi koji će se naći u ovoj humanitarnoj akciji će biti posebno označeni na policama.

Ponovno smo spremni zaokružiti svoju misiju društveno odgovornog poslovanja značajnom financijskom podrškom namjenskim sredstvima Klinici za dječje bolesti na dobrobit i korist svih građana RH, a prvenstveno onima kojima je najpotrebnije – djeci.


Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u našoj politici kolačića.

Prilagodi postavke