Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Otvaranje prodavaonica

Općenito

Otvoren novi Tommy Supermarket u Zadru

02. 08. 2021.

otvorenje_zadar_put_nina

Ovim putem želimo vas informirati o otvaranju novog supermarketa Tommy u Zadru, na adresi Put Nina 89, koji je započeo s radom 31.07.2021.

Supermarket Tommy opremljen je po suvremenim standardima kako bi kupcima  osigurali maksimalnu funkcionalnost i poseban doživljaj kupovine, uz tradicionalno povoljne cijene i niz dodatnih pogodnosti koje nudimo kupcima.

Supermarket nudi bogatu i kvalitetnu asortimansku ponudu kao i posebne cjenovne  akcije.

U prodajnom prostoru na ukupnoj korisnoj površini od preko 500 m2 Tommy nudi  široki asortiman prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, a posebno želimo istaknuti  ponudu mesnice i pekarnice sa dnevno svježom ponudom proizvoda.

U ukupnoj ponudi  Tommy-ja prepoznatljivo dominiraju proizvodi hrvatskih proizvođača, kako nacionalnih  tako i lokalnih.

U supermarketu je moderniziran i ubrzan proces prihvata ambalaže jer je instaliran  sustav za prihvat najnovije generacije, čime Tommy pokazuje stratešku orijentaciju ka  održivom razvoju i očuvanju okoliša, te primjeni novih tehnoloških rješenja.

Supermarket Tommy Zadar raspolaže i s vlastitim parkirnim prostorom. 

Politikom kontinuirane ekspanzije i ulaganja prodajna mjesta Tommy-ja postaju još  dostupnija potrošačima koji prepoznaju kvalitetu i konkurentnost ponude, a ova  poslovnica je jedna u nizu prodajnih mjesta Tommy-ja u Zadarskoj županiji gdje kontinuirano povećavamo prisutnost i tržišni udio.   Tommy je prema svim kriterijima lider u maloprodaji na hrvatskoj obali.   

Tommy d.o.o. Split

Korporativne komunikacije


Galerija fotografija

+2

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u našoj politici kolačića.

Prilagodi postavke