Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Airwick električni osvježivač + punjenje White Flower

Airwick Električni Osvježivač + Punjenje White Flower

41,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 2.210,00 kn/l

Električni komplet osvježivača zraka, 19ml

Opis proizvoda

ProizvođačReckitt Benckiser Healthcare (UK) Limited, Dansom Lane, Hull, East Yorkshire, HU8 7DS, Velika Britanija
Zemlja/mjesto podrijetlaVelika Britanija
Uvjeti čuvanjaČuvati izvan dohvata djece
Upute za upotrebu/pripremu1.Uklonite plastični poklopac s bočice koja sadrži miris. 2. Čvrsto umetnite bočicu s mirisom u unutarnju stranu uređaja, sve dok ne čujete "klik". Pazite da je bočica uvijek u uspravnom položaju. 3.Utaknite sastavljeni uređaj u slobodnu utičnicu. 4.Kako biste povećali ili smanjili intenzitet mirisa, okrenite prekidač na vrhu uređaja. Najveća oznaka = maksimalna postavka. 5. Kako biste zamijenili bočicu s mirisom, isključite uređaj iz utičnice i povucite bočicu iz uređaja prema dolje.

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.