Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Airwick Freshmatic punjenje za automatski osvježivač prostora – White Flower 250 ml

Airwick Freshmatic punjenje za automatski osvježivač prostora – White Flower 250 ml

57,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 231,96 kn/l

Airwick White Flowers miris je zbog kojeg se vi i vaši gosti uvijek osjećati dobrodošlima! Miris bijelog cvijeća neutralizira neugodne mirise i vaš dom ispunjava svježinom. Traje i do 50 dana! Priuštite vašem domu miris koji zaslužuje!

Opis proizvoda

ProizvođačReckitt Benckiser Healthcare (UK) Limited, Dansom Lane, Hull, East Yorkshire, HU8 7DS, Velika Britanija
Zemlja/mjesto podrijetlaVelika Britanija
Uvjeti čuvanjaČuvati izvan dohvata djece.Čuvati odvojeno od topline/iskre/otvorenog plamena/vrućih površina. – Ne pušiti.Zaštititi od sunčevog svjetla. Ne izlagati temperaturama iznad 50 °C/122 °F.
Upute za upotrebu/pripremuPrije umetanja punjenja, provjerite nalazi li se automatski prekidač u položaju OFF. Postavite uređaj u smjeru suprotnom od vašeg lica prije nego ga uključite. Kada se aktivira, uređaj će raspršiti miris nakon 15 sekundi. Iz sigurnosnih razloga, pažljivo slijedite upute za uporabu koje se nalaze uz Freshmatic uređaju.Koristiti samo u dobro prozračenim prostorima. Koristiti isključivo prema uputama

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u našoj politici kolačića.

Prilagodi postavke