Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Airwick refil antitabacco 19 ml

Airwick Refil Antitabacco 19 Ml

28,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 1.525,79 kn/l


Opis proizvoda

ProizvođačReckitt Benckiser Hungary, Fatalepi ut. 15, 2800 Tatabanya, Hungary
Zemlja/mjesto podrijetlaMađarska
Uvjeti čuvanjaČuvati izvan dohvata djece
Upute za upotrebu/pripremuPrije uporabe pažljivo pročitajte upozorenja i mjere opreza. 1. Uklonite plastični poklopac s bočice koja sadrži miris. 2. Držeći bočicu u uspravnom položaju, gurnite punjenje u raspršivač dok se začujete klik. Pazite da je bočica uvijek u uspravnom položaju. Utaknite sastavljeni uređaj u slobodnu utičnicu. Kako biste povećali ili smanjili intenzitet mirisa, okrenite prekidač na vrhu raspršivača. Kako biste zamijenili bočicu s mirisom, isključite uređaj iz utičnice. Pritisnite prednji dio raspršivača palcem, povlačeći bočicu prema dolje.

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.