Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Aluminijska folija 20 m

Aluminijska Folija 20 M

19,99 kn/kom

2.65 €/kom
Cijena za j.m.: 19,99 kn/kom(2.65 €/kom)
Aluminij je važna sirovina koja se jednostavno reciklira. Aluminijska folija otporna je na toplinu i stoga idealna za pečenje, kuhanje na pari i zamrzavanje. Folija je praktična za prekrivanje hrane i održavanje svježine. 20 m aluminijska folija idealan je kuhinjski pomoćnik za svaku priliku!

Opis proizvoda

ProizvođačAlcazar d.o.o.,,Put Brižina 2a, 21212, Kaštel Sućurac
Uvjeti čuvanjaČuvati dalje od djece
Upute za upotrebu/pripremuNe koristiti za vrlo slanu i kiselu hranu. Koristiti do temperature od 220 stupnjeva
BrandPrimapack

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Devizni tečaj€/kn:7,53450