Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Arf Eco active nature sredstvo za čišćenje kupaonice 750 ml
37%

Arf Eco active nature sredstvo za čišćenje kupaonice 750 ml

14,99 kn/kom

23,99 kn

Cijena za j.m.: 19,99 kn/l

Akcija traje do 26.10.2021.

S formulacijom od 99,9 % prirodnih sastojaka iz obnovljivih izvora Arf Kupaonica Eco Active Nature učinkovito će ukloniti kamenac i ostale nečistoće u kupaonici. Proizvod odlikuje lako ispiranje površina nakon čišćenja, brzo sušenje te dugotrajan sjaj. Arf Kupaonica Eco Active Nature idealan je izbor za Vas ukoliko se želite opustiti u čistom domu, a pritom nećete udisati štetne kemikalije koje se nalaze u mnogobrojnim sredstvima za čišćenje. Proizvod sadrži prirodne sastojke, dermatološki je testiran, te ne sadrži mirise, alergene i bojila. Nije testiran na životinjama, a koristi ambalažu koja se može reciklirati. Nositelj EU Ecolabel certifikata.

Opis proizvoda

ProizvođačSaponia d.d., M. Gupca 2, Osijek, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati izvan dohvata djece
Upute za upotrebu/pripremuSredstvo ravnomjerno naprskati na površine i ostaviti djelovati 5 minuta. Isprati vodom i prebrisati vlažnom ili suhom krpom. Po potrebi ponoviti postupak ili produljiti vrijeme djelovanja. Proizvod ne koristiti za mramorne i kamene površine. Prije uporabe provjeriti djelovanje na skrivenom djelu površine.

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u našoj politici kolačića.

Prilagodi postavke