Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Arf Eco sredstvo za čišćenje stakla active nature 750 ml

Arf Eco Sredstvo Za Čišćenje Stakla Active Nature 750 Ml

18,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 25,32 kn/l

Arf Staklo Eco Active Nature daje dugotrajan sjaj bez tragova brisanja na svim staklenim površinama koje se čiste, a siguran je i za okoliš jer sadrži 99,9% prirodnih sastojaka iz obnovljivih izvora. Arf Staklo Eco Active idealan je za sve koji žele uživati u čistom domu, ali da pritom ne udišu štetne kemikalije koje se nalaze u brojnim sredstvima za čišćenje. Proizvod sadrži prirodne sastojke, ne sadrži mirise, alergene i bojila, nije testiran na životinjama, dermatološki je testiran, a ambalaža se može reciklirati. Nositelj EU Ecolabel certifikata.

Opis proizvoda

ProizvođačSaponia d.d., M. Gupca 2, Osijek, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati izvan dohvata djece
Upute za upotrebu/pripremuProizvod raspršite na površinu koju se želi očistiti i obrisati mekom suhom tkaninom ili papirnatim ručnikom. Ispiranje nije potrebno.

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.