Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Ariel deterdžent za rublje 2,6 kg
%

Ariel Deterdžent Za Rublje 2,6 Kg

47,99 kn/kom

6.37 €/kom
Cijena za j.m.: 18,46 kn/kg(2.45 €/kg)

Akcija traje do 30.12.2022.

Ariel Regular prašak daje Vam briljantne rezultate čak i u teškim uvjetima. Savršen je kako za bijelo tako i za šareno rublje. Ariel će ostaviti Vašu perilicu savršeno čistom i Vaše bijelo rublje svijetlo, čak i pri niskim temperaturama pranja.

Opis proizvoda

Upute za upotrebu/pripremuRučno pranje: potpuno rastopite 25 ml deterdženta u 10 l vode. Za srednje tvrdu vodu i uobičajenu zaprljanost rublja.
BrandAriel
Neto količina2.600 g
Izjava o alergenimaSadrži isoeugenol, Delta-Damascone, Tetramethyl Acetyloctahydronaphthalenes. Može izazvati alergijsku reakciju.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Devizni tečaj€/kn:7,53450