Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Ariel deterdžent za rublje Color  1,1 L

Ariel deterdžent za rublje Color 1,1 L

44,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 40,90 kn/l

Tekući deterdžent Color nemilosrdan je prema mrljama i uklanja ih u prvom pranju, a pritom je izuzetno blag prema odjeći i čuva blistavost boja šarenog rublja. Osim što dubinski čisti, uklanjajući čak i mrlje koje uzrokuju neugodne mirise, ovaj deterdžent također smanjuje mogućnost zadržavanja prljavštine u vodi i njezinog vraćanja na rublje. Rublje odiše mirisnom svježinom a boje blistaju.

Opis proizvoda

ProizvođačProcter & Gamble d.o.o., Sulzbacher Str. 40-50, 65824 Schwalbach am Taunus, Njemačka
Upute za upotrebu/pripremuAriel Color. Tekući deterdžent. Tekući deterdžent Ariel Color omogućava vrhunsko uklanjanje mrlja u prvom pranju. Premda je nemilosrdan prema mrljama, Ariel je vrlo nježan prema odjeći te čuva blistavost šarenog rublja. Za razliku od praškastog deterdženta, tekući Ariel djeluje izravno na rublje koje perete. Uklanja mrlje koje uzrokuju neugodne mirise poput onih od znoja i tjelesnih mirisa te daje briljantno čist izgled i svjež miris vašem šarenom rublju. Za najbolje rezultate čep s adekvatnom dozom deterdženta stavite izravno u bubanj perilice rublja. Za dodatnu svježinu i mekoću upotrebljavajte ovaj deterdžent u kombinaciji s nekim od Lenorovih omekšivača i mirisnim perlicama Lenor Unstoppables. Ariel Color dostupan je i u praškastoj varijanti te u obliku kapsula.
BrandAriel
Neto količina1.100 mL

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u našoj politici kolačića.

Prilagodi postavke