Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Meybona BIO mliječna čokolada s lješnjakom 100 g

Meybona BIO Mliječna Čokolada S lješnjakom 100 G

19,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 199,90 kn/kg

Organska mliječna čokolada s lješnjakom. Sastojci dolaze iz najboljeg, kontroliranog organskog uzgoja. S gotovo 100 godina iskustva, Meybona proizvodi ukusnu, visokokvalitetnu čokoladu.

Opis proizvoda

ProizvođačMeybona Schokoladenfabrik, Alter Postweg 255, D-32584 Lohne
Zemlja/mjesto podrijetlaNjemačka
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom mjestu pri sobnoj temperaturi
BrandMeybona

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)2.445/590
Masti (g)43
od kojih zasićene masne kiseline (g)20,3
Ugljikohidrati (g)42,4
od kojih šećeri (g)12,4
Bjelančevine (g)10,3
Sol (g)0,03

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.