Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

bboil BIO suncokretovo ulje 0,5 L

Bboil BIO Suncokretovo Ulje 0,5 L

28,49 kn/kom

3.78 €/kom
Cijena za j.m.: 56,98 kn/l(7.56 €/l)
Suncokreti za ovo ulje uzgajaju se na vlastitim poljima tvrtke, što rezultira ekološkim sjemenkama. Proizvodnja se koristi hladno prešanom tehnologijom. Nerafinirano suncokretovo ulje BB ulja sadrži puno antioksidansa, vitamina E i selena. Sadrži masne kiseline i vitaminski kompleks koji uključuje vitamine A, D, E, F, K. Suncokretovo ulje najčešće se koristi za dresiranje salata, vinaigreta, hladnih jela od povrća, domaćih kiselih krastavaca, izrade domaćih umaka i preljeva za jela. Ne preporučuje se podvrgavanje ulja toplinskom obradom jer može izgubiti hranjivu vrijednost sačuvanu hladnim prešanjem.

Opis proizvoda

ProizvođačBB OIL d.o.o., Trg Lava Mirskog 1, 31000 Osijek, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na hladnom i tamnom mjestu.
Brandbboil

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)3.404/828
Masti (g)92
od kojih zasićene masne kiseline (g)10
Ugljikohidrati (g)0
od kojih šećeri (g)0
Bjelančevine (g)0
Sol (g)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Devizni tečaj€/kn:7,53450