Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Ledo bob 450 g

Ledo Bob 450 G

19,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 44,42 kn/kg

Brzo smrznuto povrće.

Opis proizvoda

ProizvođačLedo plus d.o.o., Marijana Čavića 1a, 10000 Zagreb
Zemlja/mjesto podrijetlabelgija
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi od -18°C ili nižoj.
Upute za upotrebu/pripremuBrzo zamrznutu mahunu stavite bez odmrzavanja u kipuću vodu, pričekajte da voda ponovno zakipi i kuhajte 8 do 10 minuta. Procijedite i začinite po želji.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)384/91
Masti (g)0,6
od kojih zasićene masne kiseline (g)0,1
Ugljikohidrati (g)11,7
od kojih šećeri (g)1,3
Bjelančevine (g)7,9
Sol (g)0,02

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.