Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Botanica začin za gin pupoljci roze ruže 20 g

Botanica Začin Za Gin Pupoljci Roze Ruže 20 G

39,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 1.999,50 kn/kg

Pupoljci ruže sadrže visok udio vitamina C, znatno više nego npr. grejp ili naranča. Korist za ugostiteljstvo je prvenstveno kao dekoracija, ali nikako pretjerivati jer previše pupoljaka ima preintenzivan okus u gin tonicu ili drugom piću, te u konačnici daje jedan potpuno drukčiji efekt, koji je daleko od željenog.

Opis proizvoda

ProizvođačPerscripta d.o.o., Prekratova 61, HR-Zagreb
Zemlja/mjesto podrijetlaIran
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom mjestu i sobnoj temperaturi.
BrandBotanic

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.