Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Bref Duo Aktiv Pine Original+ 2 refill 100 g

Bref Duo Aktiv Pine Original+ 2 Refill 100 G

27,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 279,90 kn/kg

Bref Duo-Aktiv = Higijensko sredstvo za čišćenje WC školjke + dugotrajan svjež miris. Tekuće sredstvo za čistoću WC školjke.

Opis proizvoda

ProizvođačHenkel Magyarorszag Operations Kft., David Ferenc utca 6, 1113 Budapest, Mađarska
Zemlja/mjesto podrijetlaMađarska
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom mjestu.Čuvati izvan dohvata djece.
Upute za upotrebu/pripremuPogledajte slike na vrhu pakiranja.

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.