Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Bref sredstvo za čišćenje kupaonice i wc školjke 700 ml

Bref sredstvo za čišćenje kupaonice i wc školjke 700 ml

18,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 27,13 kn/l

Sredstvo za čišćenje.

Opis proizvoda

ProizvođačHenkel Srbija d.o.o., ul. Bulevar oslobođenja 383, 11040 Beograd, Srbija
Zemlja/mjesto podrijetlaSrbija
Uvjeti čuvanjaSkladištiti u oroginalnom, neoštećenom, zatvorenom spremniku, između 5°C i 40 °C, na suhom mjestu. Prazna boca može se tretirati kao komunalni otpad.Čuvati izvan dohvata djece. Čuvati samo u originalnom spremniku.
Upute za upotrebu/pripremuSigurnosni čep za djecu. Otvaranje: pritisnuti čep s obje strane i okrenuti čep na lijevu stranu. Zatvaranje: nježno zatvoriti čep dok se ne čuje klik. Nanijeti proizvod ispod unutarnjeg ruba WC školjke tako da je unutrašnja površina školjke jednoliko pokrivena. Ostaviti da djeluje 30 minuta za temeljito odstranjivanje taloga. Zatim isprati WC školjku. U slučaju tvrdokornog kamenca ponoviti postupak. Po potrebi upotrijebiti četku. Odmah isprati u slučaju da kapne na dasku WC školjke. Pažljivo otvarati proizvod. Izbjegavati prskanje proizvoda. Zatvoriti bocu u potpunosti nakon svakog korištenja i prije bacanja! Koristiti prema uputi na naljepnici. Primijeniti samo za Wc školjku. Spriječiti ispuštanje u okoliš. Proliveni proizvod oprati vodom i obrisati. Upotrijebljeni materijal za brisanje (npr. papirnati ručnik) zbrinuti kao kućni otpad. Drugi materijal (npr. krpe) temeljito oprati vodom. Otpadnu vodu koja sadrži proizvod zbrinuti puštanjem u javnu odvodnju. Ne ispuštati u površinske vode. Spriječiti svaki nepotreban kontakt s proizvodom. Pogrešna primjena može biti štetna za zdravlje. Ne miješati sa sredstvima za izbjeljivanje ili drugim sredstvima za čišćenje jer može nastati otrovni plin klor ili može doći do zagrijavanja proizvoda. Mjere prve pomoći: Ako se udahne otrovni plin nastao miješanjem proizvoda sa sredstvima za izbjeljivanje ili drugim sredstvima za čišćenje, premjestiti osobu na svježi zrak i postaviti ju u položaj koji olakšava disanje.

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u našoj politici kolačića.

Prilagodi postavke