Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Bref sredstvo za čišćenje wc školjke 700 ml

Bref Sredstvo Za Čišćenje Wc Školjke 700 Ml

17,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 25,70 kn/l

Sredstvo za čišćenje wc školjke.

Opis proizvoda

ProizvođačHenkel Magyarorszag Operations Kft., David Ferenc utca 6, 1113 Budapest, Mađarska
Zemlja/mjesto podrijetlaMađarska
Uvjeti čuvanjaDržati na suhom mjestu između 5 C i 40 C.
Upute za upotrebu/pripremuPritisnuti čep s obje strane i okrenuti čep na lijevu stranu. Zatvaranje: nježno zatvoriti čep dok se ne čuje klik. Dozirajte sredstvo za čišćenje WC školjke ispod ruba na cijelu unutrašnju površinu WC školjke. Ostaviti da djeluje nekoliko minuta. Isperite WC školjku. U slučaju tvrdokornih mrlja koristite četku. Odmah isprati čistom vodom kako bi se izbjegla oštećenja i oštećenje boje u slučaju da padne na WC sjedalo, pod ili druge osjetljive površine

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.