Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Ledo brokula smrznuta 450 g

Ledo Brokula Smrznuta 450 G

17,99 kn/kom

2.39 €/kom
Cijena za j.m.: 39,98 kn/kg(5.31 €/kg)

Iako brokulu jedemo već preko 1 000 godina, i dalje svakim danom nastaju novi zanimljivi recepti u kojima je ova zelena ljepotica glavna glumica. Njeno ime s prijevoda na latinski jezik znači „snažna ruka", jer glavna stabljika brokule predstavlja čvrstu potporu iz koje se nastavljaju manje stabljike sa sitnim zelenim ukusnim pupoljcima. Ledo brokula dostupna je kao namirnica tijekom cijele godine te je vrlo jednostavna za pripremu. Često se nalazi u hranjivim dječjim kašicama te su je mnogi od nas s veseljem „papali" već od malih nogu. Postoji tisuću različitih načina na koje možete pripremiti ovo ukusno povrće, bilo da je riječ u jednostavnoj kuhanoj brokuli koju možete pripremiti uz dodatak maslinova ulja i limunovog soka ili egzotičnim istočnjačkim jelima iz popularnog woka. Jednako tako brokula je odlična za pripremu ukusnih krem povrtnih juha, koje će vam odmah vratiti poletnost i elan.


Opis proizvoda

ProizvođačVitro S.A., Pollogono Industrial, 31560 Azagra, Španjolska
Zemlja/mjesto podrijetlaŠpanjolska
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi od -18 °C ili nižoj.
Upute za upotrebu/pripremuZamrznuto povrće staviti bez odmrzavanja u kipuću vodu i dalje pripremati kao svježe.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)110/26
Masti (g)0,29
Ugljikohidrati (g)4,78
Bjelančevine (g)2,81

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Devizni tečaj€/kn:7,53450