Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Podravka Čajna kobasica 80 g
35%

Podravka Čajna Kobasica 80 G

8,99 kn/kom

13,99 kn

Cijena za j.m.: 112,38 kn/kg

Akcija traje do 30.11.2021.

Svojom kombinacijom pažljivo biranog, vrhunskog svinjskog mesa i posebne mješavine začina, svaki griz je nezaboravna gurmanska pustolovina. Obavezni red u svakom vaše Odličan okus ove kobasice, očarat će i velike i male u svim prilikama.


Opis proizvoda

ProizvođačPodravka d.d., Ul. Ante Starčevića 32, 48000 Koprivnica, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati pri temperaturi od 1 °C do 4 °C.
BrandPodravka

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)2.161/523
Masti (g)49
od kojih zasićene masne kiseline (g)19
Ugljikohidrati (g)0,7
od kojih šećeri (g)0,5
Bjelančevine (g)21
Sol (g)3,5

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u našoj politici kolačića.

Prilagodi postavke