Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Caterpillar-Građevinsko vozilo

Caterpillar-Građevinsko Vozilo

129,99 kn/kom

17.25 €/kom
Cijena za j.m.: 129,99 kn/kom(17.25 €/kom)
Mini utovarivač CAT idealan je stroj za građevinarstvo, uređenje okoliša, poljoprivredu i druge primjene zahvaljujući velikoj svestranosti. Kao i u originalu, BRUDER model mini utovarivača CAT ima funkcionalnu ruku za utovar. Osim toga, odvojiva prednja lopata koja se može prevrnuti može biti opremljena brojnim dodacima, dok gume za gazeći sloj zaokružuju sliku.
Preporučena dob: prikladno od 3 godine za igranje u zatvorenom i na otvorenom
proizvedeno od visokokvalitetne plastike poput ABS-a
Kompatibilan sa slikom
Omjer 1:16

Opis proizvoda

ProizvođačDenis
Zemlja/mjesto podrijetlaNjemačka
BrandBruder
Neto količina1 kom

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Tečaj€/kn:7,53450