Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Riopak šećer u kocki 500 g

Riopak Šećer U Kocki 500 G

9,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 19,98 kn/kg

Pred Vama je proizvod dobiven od bijelog konzumnog kristal šećera iz hrvatskih šećerana. Pomno izabrana sirovina i najnovija tehnološka dostignuća rezultirala su kockama šećera koje će Vam otkriti novi svijet punijeg okusa!

Opis proizvoda

ProizvođačRIO-PAK d.o.o., Vinogradska cesta 2/b/5 35000 Slavonski Brod, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom mjestu.
BrandRiopak

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.