Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Damm Daura svijetlo pivo bez glutena 330 ml

Damm Daura Svijetlo Pivo Bez Glutena 330 Ml

14,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 45,42 kn/l

Ječmeni slad glavni je sastojak piva koji se dobiva namakanjem ječmenog zrna u vodi sve dok ne dođe do njegovog klijanja. Ima veliku nutritivnu vrijednost jer sadrži bjelančevine, ugljikohidrate i minerale. Pri procesu izrade piva bez glutena, gluten se iz ječmenog slada odstranjuje te tako nastaje odlično pivo pogodno za oboljele od celijakije.

Opis proizvoda

ProizvođačS. A. DAMM, Barcelona, Španjolska
Zemlja/mjesto podrijetlaŠpanjolska
Uvjeti čuvanjaČuvati na tamnom i hladnom mjestu.
Upute za upotrebu/pripremuServirati hladno.

Nutritivne vrijednosti

Masti (g)0
od kojih zasićene masne kiseline (g)0
Ugljikohidrati (g)0
od kojih šećeri (g)0
Sol (g)0
Kalcij (mg)0
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u našoj politici kolačića.

Prilagodi postavke