Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Darling hrana za pse meso i povrće 3 kg

Darling Hrana Za Pse Meso I Povrće 3 Kg

45,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 15,33 kn/kg

DARLING Dog Adult briketi Meso/Povrće, potpuna hrana za kućne ljubimce, za odrasle pse.

Opis proizvoda

ProizvođačNestle Hungaria Kft., Szerencsi Gyara, 3900 Szerencs, Rakoczi u.122, Mađarska
Zemlja/mjesto podrijetlaMađarska
Upute za upotrebu/pripremuČista, svježa, pitka voda treba uvijek biti dostupna. Preporučene dnevne količine trebaju biti prilagođene vremenskim uvjetima, razini aktivnosti životinje i njenom fizičkom stanju.
BrandDarling

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u našoj politici kolačića.

Prilagodi postavke