Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

DentaStix Pedigree dopunska hrana za pse 270 g

DentaStix Pedigree dopunska hrana za pse 270 g

19,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 74,04 kn/kg

Pedigree Dentastix za velike pasmine sadrži 7 komada štapića jedinstvenih oblika slova X, koji su namijenjeni za svakodnevni unos. Kombinacija njihove posebna teksture i aktivnih sastojaka dokazano pomaže u smanjenje nakupljana kamenca čak do 80%. Osmišljeni su za žvakanje dovoljno dugo da bi bili učinkoviti. Pedigree Dentastix za velike pasmine jača zube i smanjuju rizik od bolesti desni te omogućuje psima da imaju zdrave zube. Štapići za žvakanje također su izvrsnog okusa, bez masti, bez umjetnih boja i okusa te bez dodatka šećera.

Opis proizvoda

ProizvođačMars Hrvatska d.o.o., Pile I. 1, 10000 Zagreb
Zemlja/mjesto podrijetlaMađarska
Uvjeti čuvanjaČuvati na hladnom i suhom mjestu. Kako biste izbjegli gušenje, držite plastične vreće van dosega dojenčadi, male djece i kućnih ljubimaca.
Upute za upotrebu/pripremuPse velikih pasmina, npr. Labrador, hraniti s 1 stapicem dnevno. Ova zvakaca poslastica prikladna je samo za pse tezine 25 kg ili više. Nije prikladno za stence mladje od 4 mjeseca. Upotrijebiti unutar 14 dana od otvaranja. Svjeza voda treba uvijek biti dostupna.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u našoj politici kolačića.

Prilagodi postavke