Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Dash Actilift deterdžent 0,975 kg

Dash Actilift Deterdžent 0,975 Kg

29,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 30,76 kn/kg

Deterdžent za pranje rublja Dash pomaže vam da se riješite najtvrdokornije prljavštine. Zahvaljujući posebnoj formuli, prašak se u potpunosti rastapa i dopire duboko u vlakna kako bi pomogao u pružanju savršene čistoće i blistave bjeline. Samo uspite u ladicu za deterdžent i pričekajte rezultate. Dubinsko čišćenje u 1 pranju – isprobajte ga na tvrdokornim nečistoćama.

Opis proizvoda

BrandDash
Neto količina975 g
Sastojci/sastav5-15% anionske površinski aktivne tvari, <5% neionske površinski aktivne tvari, izbjeljivači na bazi kisika, fosfonati, polikarboksilati, zeoliti, enzimi, opticki posvjetljivaci boje, mirisi, coumarin, geraniol, hexyl cinnamal.
Upozorenje i važne napomenePraškasti deterdžent za pranje rublja. Upozorenje. Uzrokuje jako nadraživanje oka. Cuvati izvan dohvata djece. U SLUCAJU DODIRA S OCIMA: oprezno ispirati vodom nekoliko minuta. U slucaju zdravstvenih tegoba nazvati CENTAR ZA KONTROLU OTROVANJA/lijecnika. Sadrži Isoeugenol. Može izazvati alergijsku reakciju.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.