Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Faks Micellar gel deterdžent za rublje 1 L

Faks Micellar gel deterdžent za rublje 1 L

38,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 38,99 kn/l

Novi Faks helizim gel micellar formula namijenjen je pranju bijelog i obojenog rublja , osiguravajući izvanredne rezultate pranja, vrhunsku kvalitetu i njegu rublja. Zahvaljujući micelarnoj tehnologiji micele prodiru duboko u vlakna odjeće, snažno odstranjuju i najteže mrlje te osiguravaju dubinsku čistoću rublja već na nižim temperaturama pranja od 20°C i poput magneta privlače nečistoće. U Faks helizim gel je ugrađen miris parfema Molecule No 1., kojeg će svatko doživjeti na poseban način jer miris ima svojstvo ponovnog pojavljivanja i svaki puta kad ga osjetite mirisat će Vam drugačije. U jednom je trenutku drvenast, u drugom cvjetni, a svaki je puta topao i senzualan.

Opis proizvoda

ProizvođačSaponia d.d., M. Gupca 2, Osijek, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Upute za upotrebu/pripremuPogodan je za pranje svih vrsta tkanina osim vune i svile. Rublje nepostojanih boja perite odvojeno. Pri izboru temperature pranja pridržavajte se naputka proizvođača odjevnih predmeta.
BrandFaks

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u našoj politici kolačića.

Prilagodi postavke