Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Faks Deterdžent za rublje  white&color 28 kapsula

Faks Deterdžent za rublje white&color 28 kapsula

69,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 2,50 kn/kom

Faks helizim White&Color kapsule za pranje bijelog i obojenog rublja s snagom multienzima djelotvorno osiguravaju dubinsku čistoću i blistavu bjelinu rublja. Kapsule se odmah u potpunosti otapaju, prodiru duboko u vlakna i snažno odstranjuju zaprljanja. Zbog jedinstvene tehnologije Faks helizim kapsula White&Color s snagom multienzima samo je jedna kapsula dovoljna za besprijekorno čisto rublje. Deterdžent njeguje vlakna odjeće, te osigurava iznimnu mekoću rublja, a zasigurno će vas oduševiti dugotrajna mirisna svježina.

Opis proizvoda

ProizvođačCFA Hungaria Kft., 7833 Görcsöny, Kültelek 1., Mađarska
Zemlja/mjesto podrijetlaMađarska
Upute za upotrebu/pripremuZa punjenje <4,5kg i jače zaprljano ruble upotrijebite 2 kapsule. Odgovaraju za različite stupnjeve tvrdoće vode. Poklopac dobro zatvoriti nakon upotrebe. Kapsulama rukovati samo suhim rukama. Izbjegavati dodir s tekućinom (vlagom). Ne rezati, kidati ili bušiti. Pri izboru temperature pranja, pridržavajte se naputaka proizvođača odjevnih predmeta. Ispitajte postojanost boja. Rublje nepostojanih boja prati odvojeno. Ne koristiti za pretpranje. Nije prikladno za pranje vune i svile.
BrandFaks

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u našoj politici kolačića.

Prilagodi postavke