Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Perwoll Color&Fiber deterdžent za rublje 2,7 L

Perwoll Color&Fiber deterdžent za rublje 2,7 L

69,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 25,92 kn/l

Perwoll Renew & Repair tekući je deterdžent za rublje koji čisti vašu odjeću i istovremeno vlaknima odjeće pruža obnavljajuću njegu visoke razine. Tekući deterdžent za rublje Renew & Repair također obnavlja boje vaše odjeće i čuva intenzitet boja. Deterdžent možete upotrebljavati u vodi niske i visoke temperature te na raznolikim, čak i osjetljivim, tkaninama. Ako se brinete da će se vaša odjeća raširiti, skupiti, izblijedjeti bojom ili izgubiti oblik, našli ste pravi proizvod.

Opis proizvoda

ProizvođačHenkel Central Eastern Europe Operations GmbH, 1030 Wien, Erdbergstrasse 29, Austrija
Zemlja/mjesto podrijetlaAustrija
Upute za upotrebu/pripremuPratite upute za pranje odjeće. Pri pranju osjetljivih tkanina u perilici, napunite bubanj do polovice. Ispitati postojanost boja. Rublje nepostojanih boja prati odvojeno. Nakon svakog pranja, ruke isprati u čistoj vodi, a oni sa osjetljivom ili oštećenom kožom moraju se strogo držati uputstva za doziranje i izbjegavati duži dodir ruku s rastvorom sredstva za pranje. Protresite prije upotrebe.
BrandPerwoll

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u našoj politici kolačića.

Prilagodi postavke