Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Somat Gold deterdžent za posuđe 540 ml

Somat Gold Deterdžent Za Posuđe 540 Ml

49,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 92,57 kn/l

Novi Somat Gold Gel-naša najbolja Somat gel formula od sada s efektom pojačanog sjaja za čaše i posuđe. Njegova jedinstvena boca s dva odjeljka omogućuje kombiniranje dviju djelotvornih formula za snažno čišćenje i odmašćivanje.Djeluje čak i pri kratkim ciklusima pranja te se potpuno otapa bez ostataka na posuđu.

Opis proizvoda

ProizvođačHenkel Magyarorszag Operations Kft., David Ferenc utca 6, 1113 Budapest, Mađarska
Zemlja/mjesto podrijetlaMađarska
Uvjeti čuvanjaDržati na temperaturi od 5 °C do 40 °C. Izbjegavati smrzavanje.
Upute za upotrebu/pripremuDozirajte direktno iz boce u dozirni pretinac s bocom okrenutom prema dolje. Dozirajte Somat Gold Gel Grease Cutting prema uputama za doziranje.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.