Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Finish Quantum max 60 tableta

Finish Quantum Max 60 Tableta

144,99 kn/kom

19.24 €/kom
Cijena za j.m.: 2,42 kn/kom(0.32 €/kom)

Finish Quantum Max Shine & Protect tablete za strojno pranje posuđa, pružaju vrhunsku čistoću i fantastičan sjaj bez pretpranja uz dodatnu zaštitu od korozije stakla. Zahvaljujući jedinstvenom sastavu koji štiti staklo, osiguravaju 100%-tno povećanje trajnosti stakla te pružaju dugotrajan sjaj i zaštitu pri svakom pranju.


Opis proizvoda

ProizvođačReckit Benckiser Production Sp z.o.o. ul Okunin 105-100 Nowy Dwor, Mazowiecki, Poljska
Zemlja/mjesto podrijetlaPoljska
Upute za upotrebu/pripremuBez odmotavanja. Za vrijeme pranja potpuno se otapa u vodi. Ne stavljati u košaru za pribor za jelo. Pri svakom pranju stavite jednu tabletu u SUHU dozirnu posudu. Za najbolje rezultate, koristite programe pranja na 50/55°C ili automatske programe. Za kratke programe (30 minuta) položite tabletu na dno perilice.
BrandFinish

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Devizni tečaj€/kn:7,53450