Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Nivea men dezodorans fresh active u spreju 150 ml
30%

Nivea men dezodorans fresh active u spreju 150 ml

18,79 kn/kom

26,99 kn

Cijena za j.m.: 125,27 kn/l

Akcija traje do 30.11.2021.

Dezodorans sadržava morske ekstrakte te pruža istinsku i učinkovitu zaštitu. Optimalna kombinacija osvježavajuće zaštite i blage Nivea Men njege.

Opis proizvoda

ProizvođačBeiersdorf AG, Unnastrasse 48, 20253 Hamburg, Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaNjemačka
Upute za upotrebu/pripremuSprej raspršite ispod pazuha s udaljenosti od 15 cm. Prije oblačenja pričekajte da koža bude potpuno suha.
BrandNivea men

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u našoj politici kolačića.

Prilagodi postavke