Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Nivea Baby Dječja kupka 500 ml

Nivea Baby Dječja Kupka 500 Ml

49,99 kn/kom

6.63 €/kom
Cijena za j.m.: 99,98 kn/l(13.27 €/l)
Nivea Baby šampon i kupka svojim dvostrukim učinkom nježno čisti kosu i osjetljivu kožu bebe. Napredna formula bez sapuna bazirana na ekstraktu kamilice osigurava pažljivu njegu bebine kože te sprječava pojavu iritacija. Umirujući sastojci blagotvorni su prema bebinoj koži i kosi, no kupka štiti i od nadražaja očiju. Zahvaljujući naprednoj formuli ovaj šampon i kupka sprječavaju isušivanje kože i vlasišta te donose čistu, mekanu i njegovanu kosu i kožu.

Opis proizvoda

ProizvođačBeiersdorf AG, Unnastrasse 48, 20253 Hamburg, Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaNjemačka
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi od +5 °C do +25 °C.
BrandNivea Baby

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Devizni tečaj€/kn:7,53450