Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Violeta Double Care Cotton Dječje pelene vel. 6 (16 kg +) 32 kom

Violeta Double Care Cotton Dječje Pelene Vel. 6 (16 Kg +) 32 Kom

79,99 kn/kom

10.62 €/kom
Cijena za j.m.: 2,50 kn/kom(0.33 €/kom)
Violeta cotton premium pelene veličine 6 namijenjene su bebama težine od 16 kilograma nadalje. Vaša beba će se osjećati ugodno u ovim nevjerojatno tankim, mekanim i prozračnim pelenama. Posebna linija Cotton Touch pelena napravljena je pomoću napredne Air Dry tehnologije, koja pruža izrazitu mekoću i udobnost. Inovativni gornji sloj Violeta cotton premium pelena napravljen je od mekanih jastučića koji omogućavaju brzo upijanje i sprječavaju iritaciju dječje kože i nastanak crvenila. Ne sadrže losion, miris i bojila.

Opis proizvoda

ProizvođačVioleta d.o.o., Stjepana Radića 21, 88340 Grude, Bosna i Hercegovina
Zemlja/mjesto podrijetlaBosna i Hercegovina
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom i hladnom mjestu.
BrandVioleta

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Devizni tečaj€/kn:7,53450