Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Violeta Double Care Cotton Dječje pelene vel. 4 (7-18 kg) 44 kom

Violeta Double Care Cotton Dječje Pelene Vel. 4 (7-18 Kg) 44 Kom

86,99 kn/kom

11.55 €/kom
Cijena za j.m.: 1,98 kn/kom(0.26 €/kom)
Violeta Cotton Premium pelene veličine 4 namijenjene su bebama od 7 do 18 kilograma, a izrazito tu tanke, mekane i prozračne. Inovativni gornji sloj pelene izrađen je od mekanih jastučića, koji omogućuju brzo upijanje te sprječavaju iritaciju bebine kože i stvaranje crvenila. Violeta Cotton Premium pelene veličine 4 brzo upija tekućinu te omogućuje suhoću za vrijeme igranja ili spavanja. Pelene ne sadrže losione, mirise ni umjetne boje.

Opis proizvoda

ProizvođačVioleta d.o.o., Stjepana Radića 21, 88340 Grude, Bosna i Hercegovina
Zemlja/mjesto podrijetlaBosna i Hercegovina
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom i hladnom mjestu.
BrandVioleta

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Devizni tečaj€/kn:7,53450