Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Pampers pants dječje pelene 1 KOM 48 kom
28%

Pampers Pants Dječje Pelene 1 KOM 48 Kom

89,99 kn/kom

124,99 kn

Cijena za j.m.: 1,87 kn/kom

Akcija traje do 25.01.2022.

Pelene-gaćice, vel. 5, 12 - 17 kg, 48 kom.
Pelene-gaćice koje se lako mijenjaju
-do 12 sati suhoće
-potpuno prianjanje za pouzdanu zaštitu i tijekom noći
-rastezljiv pojas prilagođava se bebinom trbuščiću
-iznimno upijajuća jezgra upija vlažnost u trenu

Kada mališani počnu otkrivati svijet oko sebe, treba im pelena koja ih neće sputavati u tome, a može se mijenjati i dok se oni migolje. Pelene-gaćice Pampers Pants navlače se poput gaćica, skidaju trganjem sa strana i onda lako odlažu uz pomoć trakice koja je već na njima. Mekane, prozračne i udobne, ove pelene prilagođavaju se bebinom tijelu, čak i tijekom noći. Upijajuća jezgra drži vlažnost daleko od kože i osigurava do 12 sati suhoće, dok dvostruke trakice sprečavaju propuštanje oko nogu. Pampers Pants vaše je idealno rješenje za jednostavno mijenjanje pelena tijekom dana i zaštitu od propuštanja tijekom noći.

Opis proizvoda

ProizvođačProcter and Gamble Operations Polska Sp.z.o.o., ul. Zabraniecka 20, 03-872 Warszawa, Poljska
Zemlja/mjesto podrijetlaPoljska
BrandPampers pants
Neto količina48 kom

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.