Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Violeta Double Cotton Dječje pelene vel. 3 (4-9 kg) 52 kom
18%

Violeta Double Cotton Dječje Pelene Vel. 3 (4-9 Kg) 52 Kom

64,99 kn/kom

79,99 kn

Cijena za j.m.: 1,25 kn/kom

Akcija traje do 18.01.2022.

Violeta Cotton Premium pelene veličina 3 izrazito su tanke, mekane i prozračne. Pružaju vašoj bebi izuzetnu mekoću i udobnost. Pelena je napravljena od mekanih jastučića, koji omogućuju brzo upijanje i sprječavaju iritacije i nastanak crvenila na dječjoj koži. Violeta Cotton Premium pelene veličina 3 namijenjene su bebama od 4 do 9 kilograma. Fleksibilne trake prilagođavaju se bebinim pokretima te osiguravaju suhoću. Pelene ne sadrže losione, mirise ni umjetne boje.

Opis proizvoda

ProizvođačVioleta d.o.o., Stjepana Radića 21, 88340 Grude, Bosna i Hercegovina
Zemlja/mjesto podrijetlaBosna i Hercegovina
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom i hladnom mjestu.
BrandVioleta

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.