Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Pampers Dječje pelene ab maxi  80 kom S2

Pampers Dječje pelene ab maxi 80 kom S2

124,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 1,56 kn/kom

Jeste li znali da se vaša beba u snu miče gotovo dvostruko više od odrasle osobe? Njezina je noć puna aktivnosti, što može uzrokovati propuštanje ili vlažnu, glomaznu pelenu koja ometa miran san. Zato Pampersove pelene imaju jedinstven dodatni sloj „sleep” koji pomaže u brzom upijanju tekućine. Stoga, bez obzira na to koliko se bebe kreću ili u kojem položaju spavaju, Pampers njihovoj nježnoj koži osigurava pouzdanu suhoću.
Dodatni sloj „SLEEP” – Dodatni sloj „sleep” pomaže brzo upiti tekućinu duboko u pelenu i sačuvati bebinu kožu suhom tijekom cijele noći.
Upijajuće granule Micro Pearls – Upijajuća jezgra s granulama Micro Pearls™ zadržava vlažnost daleko od bebine kože. Za do 12 sati suhoće.
3 upijajuća kanala – Pomažu ravnomjerno rasporediti vlažnost po cijeloj peleni i zadržati je daleko od bebine kože.
Rastezljive strane – Udobne su i odlično pristaju te tako sprečavaju propuštanje pelene tijekom cijele noći.
Mekane poput pamuka – Površinski sloj uz bebinu kožu mekan je i suh kako bi se beba mogla dobro i neometano naspavati, pelene ne sadrže pamuk.
100% sigurno

Opis proizvoda

ProizvođačProcter and Gamble Operations Polska Sp.z.o.o., ul. Zabraniecka 20, 03-872 Warszawa, Poljska
Zemlja/mjesto podrijetlaPoljska
BrandPampers
Neto količina80 kom

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u našoj politici kolačića.

Prilagodi postavke