Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Nivea Baby Soft & Cream Dječje vlažne maramice 2x63 kom

Nivea Baby Soft & Cream Dječje Vlažne Maramice 2x63 Kom

30,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 0,25 kn/kom

NIVEA BABY Soft & Cream dvostruko pakiranje vlažnih maramica pružit će dodatnu njegu tijekom temeljitog čišćenja bebine kože. Maramice su natopljene u blagotvornu kremu s ekstraktom nevena koja koži vašeg mališana pruža umirujuću zaštitu za vrijeme i nakon čišćenja. Vlažne maramice trenutačno ublažavaju iritacije i tegobe te osiguravaju iznimnu čistoću kože u svakom trenutku. Ove jedinstvene maramice mogu se koristiti za čišćenje nadražene i iritirane bebine kože jer ne sadrže sapun, alkohol ni boje.

Opis proizvoda

ProizvođačBeiersdorf AG, Unnastrasse 48, 20253 Hamburg, Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaNizozemska
BrandNivea
Neto količina126 kom

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u našoj politici kolačića.

Prilagodi postavke