Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Frutek Dječji sok kruška 125 ml

Frutek Dječji Sok Kruška 125 Ml

5,79 kn/kom

Cijena za j.m.: 46,32 kn/l

Frutek sok od krušaka osvježavajuće je piće od koncentriranog soka kruške. 100 % udio voća donosi 100 % prirodno osvježenje za vašu bebu. Bez dodanog je šećera jer sadrži prirodne šećere i prirodan je izvor vitamina C. Frutek sok od krušaka namijenjen je bebama od 4 mjeseca starosti. Ne sadrži gluten.

Opis proizvoda

ProizvođačFructal d.o.o., Tovarniška cesta 7, 5270 Ajdovščina, Slovenija
Zemlja/mjesto podrijetlaSlovenija
Uvjeti čuvanjaNeotvoren proizvod čuvajte na sobnoj temperaturi. Otvoreni proizvod treba čuvati u hladnjaku do +7°C i potrošiti u roku od 24 sata.
BrandFrutek

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)178/42
Ugljikohidrati (g)10,1
od kojih šećeri (g)8,6
Bjelančevine (g)0,2
Sol (g)0,008

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u našoj politici kolačića.

Prilagodi postavke