Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Domestos higijenske maramice za čišćenje  kućanstva 60 kom

Domestos Higijenske Maramice Za Čišćenje Kućanstva 60 Kom

25,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 0,43 kn/kom

Vlažne maramice s mirisom oceana idealne su za svakodnevno brzo čišćenje različitih površina u kućanstvu i uredu. Efikasne su i u čišćenju plastičnih predmeta kao što su WC-daske, sjedalice za hranjenje djece, kante za smeće i slično. Potpuno su sigurne za upotrebu jer su natopljene otopinom koja ne sadrži klor kao ni izbjeljivač, a uništava sve bakterije. Domestos higijenske vlažne maramice s mirisom oceana vraćaju sjaj i besprijekornu čistoću vašem domu ili uredu.

Opis proizvoda

ProizvođačCIP4 S.p.A., Via Idiomi 6, 20090 Assago, Milan, Italija
Zemlja/mjesto podrijetlaEuropska Unija
Uvjeti čuvanjaDržati podalje od djece.
Upute za upotrebu/pripremu1. Povucite zaštitni ovoj i odlijepite ga do pola. 2. Prebrišite površine kako bi maknuli prljavštinu i bakterije. 3. Nije potrebno ispirati. 4. Nije potrebno osušiti površine do kraja osim onih koje su u izravnom kontaktu s hranom. 5. Nakon korištenja vratite zaštitni ovoj kako bi spriječili isušivanje maramica.

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u našoj politici kolačića.

Prilagodi postavke