Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Domestos univerzalno sredstvo za izbjeljivanje 750 ml

Domestos univerzalno sredstvo za izbjeljivanje 750 ml

14,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 19,99 kn/l

Domestos izbjeljivač Atlantic Fresh koncentrirano je sredstvo za izbjeljivanje rublja i čišćenje s mirisom svježine. Koristi se i kao sredstvo za čišćenje i dezinfekciju WC školjke i odvoda te pranje podova. Domestos izbjeljivač Atlantic Fresh uništava sve poznate vrste bakterija i virusa te učinkovito razgrađuje tvrdokornu prljavštinu. Zahvaljujući svojoj novoj formuli održava vaše kućanstvo higijenski čistim i sigurnim.

Opis proizvoda

ProizvođačUnilever Magyarorszag KFT. Home & Personal Care Factory Nyirbator, Tancsics Mihaly u 2-4 H-4300 Nyirbator, Mađarska
Zemlja/mjesto podrijetlaMađarska
Upute za upotrebu/pripremuUPOTREBA NERAZRIJEĐENOG PROIZVODA ZA DEZINFEKCIJU:WC školjka: naliti pod rub (oko 80 ml) i ostaviti da djeluje 30 minuta.Odvodi u kuhinji/kupaonici/sudoperu: nanesite u odvod, za dezinfekciju i uklanjanje neugodnih mirisa. Ostaviti da djeluje 30 zatim temeljito isprati.UPOTREBA RAZRIJEĐENOG PROIZVODA ZA DEZINFEKCIJU:Podovi i radne površine: staviti 180ml proizvoda u 5l vode. Ostaviti da se osuši na podu. Ne upotrebljavati nerazrijeđen proizvod na podovima. Radne površine u kontaktu s hranom isprati vodom nakon 60 minuta. U slučaju težih zaprljanja, prije dezinfekcije ukloniti nečistoće.Kuhinjske krpe i spužvice: isprati ih vodom, zatim staviti 90ml proizvoda u pola kante vode i ostaviti ih da se namaču u otopini 60 minuta.UPOTREBA RAZRIJEĐENOG PROIZVODA ZA IZBJELJIVANJE:Izbjeljivanje bijelog rublja: staviti 20ml proizvoda u 5l vode i ostaviti preko noći, zatim temeljito isprati. Uvijek koristiti plastičnu ambalažu. Pogodan za korištenje u domovima sa septičkim jamama. Zapremnina čepa je 15ml.
BrandDomestos

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u našoj politici kolačića.

Prilagodi postavke