Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Dove kruti sapun  Purely pampering shea maslac 100 g

Dove Kruti Sapun Purely Pampering Shea Maslac 100 G

7,49 kn/kom

Cijena za j.m.: 74,90 kn/kg

Dove Purely Pampering Shea Butter toaletni sapun nježno čisti kožu pružajući joj nevjerojatnu njegu i zaštitu od isušivanja. Obogaćen je shea maslacem i toplim mirisom vanilije koji će svako vaše pranje pretvoriti u pravi užitak. Dove Purely Pampering Shea Butter toaletni sapun sadrži ¼ hidratantne kreme kako bi koži omogućio predivnu svilenkastu mekoću. Dermatološki je testiran i pogodan za svakodnevnu upotrebu.

Opis proizvoda

ProizvođačUnilever Deutschland Productions GmbH & Co. OHG, Alter Postweg 25, 31614 Buxtehude, Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaNjemačka
BrandDove
Neto količina100 g

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.