Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Dove kupka za kupanje Silk 500 ml

Dove Kupka Za Kupanje Silk 500 Ml

27,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 55,98 kn/l

Dove Supreme Fine Silk (Caring Cream Bath) je pjenušava kupka koja sadrži jedinstvenu kombinaciju sastojaka bogatih energijom koji hidratiziraju i omekšavaju vašu kožu. Kada je u kontaktu s tekućom vodom, kupka stvara pjenu koja učinkovito hidratizira kožu cijelog tijela, tako da je mekana i glatka nakon kupanja i umotana u zapanjujući miris bijelih orhideja i pačuli.

Opis proizvoda

ProizvođačUnilever Deutschland Productions GmbH & Co. OHG, Alter Postweg 25, 31614 Buxtehude, Njemačka
BrandDove
Neto količina500 mL
Dodatne informacijeDermatološki testirano

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u našoj politici kolačića.

Prilagodi postavke