Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Dr. Beckamann sredstvo za čišćenje 250 ml

Dr. Beckamann Sredstvo Za Čišćenje 250 Ml

25,99 kn/kom

3.45 €/kom
Cijena za j.m.: 103,96 kn/l(13.80 €/l)
Sredstvo za čišćenje.

Opis proizvoda

ProizvođačDr. Krauss & Dr. Beckmann KG, Kurt-Schumacher-Ring 15-17, D-63329 Egelsbach
Zemlja/mjesto podrijetlaNjemačka
Upute za upotrebu/pripremuuklonite osušenu prljavštinu s velike površine posebnim strugalicom za ploče za kuhanje. Poprskajte hladnu ploču Dr. Beckmann i ostavite neko vrijeme da proizvod stupi na snagu. Operite ploču vlažnom krpom ili posebnom spužvom i obrišite je na suho.
BrandDr. Beckamann

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Devizni tečaj€/kn:7,53450