Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Kandit dražeje s tamnom čokoladom i bademom 80 g

Kandit Dražeje S Tamnom Čokoladom I Bademom 80 G

19,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 249,88 kn/kg

Jezgra badema omotana Kandi Dark No Sugar Added čokoladom s 84 % kakaa i prirodnom aromom vanilije. Zaslađena Steviom i eritritolom, savršeni je spoj za one koji vole kombinaciju orašastih plodova i čokolade.

Opis proizvoda

ProizvođačKandit d.o.o., Vukovarska cesta 239, 31000 Osijek, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na hladnom i suhom mjestu.
BrandKandit

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)2.098/509
Masti (g)42,8
od kojih zasićene masne kiseline (g)16,2
Ugljikohidrati (g)13,4
od kojih šećeri (g)3,1
Bjelančevine (g)9,1
Sol (g)0,01

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.