Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Drveni ugljen 2,5 kg

Drveni Ugljen 2,5 Kg

16,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 6,80 kn/kg

Drveni ugljen za roštilj.

Opis proizvoda

Upute za upotrebu/pripremuRasporediti ugljen ravnomjerno u tanjem sloju na dno roštilja i potpaliti gril upaljačem. Nakon nekoliko minuta dodati potrebnu količinu ugljena i pustiti da gori. Početi sa pečenjem kad se ugljen potpuno razgori a na površini se pojavio bijeli sloj pepela.
Neto količina2.500 g

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.