Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Duck Actice clean sredstvo za čišćenje i osvježavanje wc školjke sjajne latice 38,6 g

Duck Actice Clean Sredstvo Za Čišćenje I Osvježavanje Wc Školjke Sjajne Latice 38,6 G

18,99 kn/kom

2.52 €/kom
Cijena za j.m.: 491,97 kn/kg(65.30 €/kg)
Nova formula s 4 puta više pjene osigurava dubinsko čišćenje i dugotrajnu svježinu te održava vašu wc školjku blistavom do zadnjeg ispiranja.

Opis proizvoda

ProizvođačS.C. Johnson Italy S.r.l.P.le M.M. Burke, 3, 20044 Arese (MI), Italija
Zemlja/mjesto podrijetlaPoljska
BrandDuck
Neto količina38,6 g

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Devizni tečaj€/kn:7,53450