Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Duck Fresh Discs gel za čišćenje i osvježavanje WC školjke – limeta 72 ml

Duck Fresh Discs Gel Za Čišćenje I Osvježavanje WC Školjke – Limeta 72 ml

31,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 444,31 kn/l

Duck® Fresh Discs® gel za čišćenje i osvježavanje WC školjke savršeno prianja uz WC školjku, a mirisni štit osvježavajuće limete traje i do 12 tjedana štiteći vašu WC školjku od neugodnih mirisa i prljavštine. Prilikom svakog ispiranja ostavlja zaštitni sloj koji pomaže u sprječavanju kamenca i nakupljanju bakterija, uz osvježavajući miris limete. Duck® Fresh Discs® gel za čišćenje i osvježavanje WC školjke postavlja se okomito na unutarnju stijenku WC školjke, blizu ruba, gdje ga mlaz vode može aktivirati. Duck® Fresh Discs® gel za čišćenje i osvježavanje prikladan je i za septičke jame. Pakiranje sadrži 2 puta po 6 gel diskova.

Opis proizvoda

ProizvođačJohnson Europlant BV SC, Groot Mijdrechtstraat 81, 3641 RV Mijdrecht, Nizozemska
Zemlja/mjesto podrijetlaNizozemska
Uvjeti čuvanjaČuvati dalje od kućnih ljubimaca.Čuvati izvan dohvata djece.
BrandDuck

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.