Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Duck  Fresh Discs sredstvo za čišćenje i osvježavanje wc školjke Marine 36 ml

Duck Fresh Discs Sredstvo Za Čišćenje I Osvježavanje Wc Školjke Marine 36 Ml

29,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 833,06 kn/l

Duck Fresh Discs gel za čišćenje i osvježavanje WC školjke savršeno prianja uz WC školjku, a mirisni štit osvježavajuće ugodnog oceana traje i do 12 tjedana štiteći vašu WC školjku od neugodnih mirisa i prljavštine. Prilikom svakog ispiranja ostavlja zaštitni sloj koji pomaže u sprječavanju kamenca i nakupljanju bakterija, uz ugodan miris oceana.

Opis proizvoda

ProizvođačS.C. Johnson Italy S.r.l.P.le M.M. Burke, 3, 20044 Arese (MI), Italija
Zemlja/mjesto podrijetlaEuropska Unija
BrandDuck
Neto količina36 mL

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.