Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Duck® Fresh Discs gel za čišćenje i osvježavanje WC školjke miris fruitopia
36 ml

Duck® Fresh Discs Gel Za Čišćenje I Osvježavanje WC Školjke Miris Fruitopia 36 Ml

29,99 kn/kom

3.98 €/kom
Cijena za j.m.: 833,06 kn/l(110.57 €/l)
Duck® Fresh Discs gel savršeno prijanja uz WC školjku. Traje do 12 tjedana.

Opis proizvoda

ProizvođačJohnson Europlant BV SC, Groot Mijdrechtstraat 81, 3641 RV Mijdrecht, Nizozemska
Zemlja/mjesto podrijetlaEuropska Unija
Uvjeti čuvanjaČuvati izvan dohvata djece. Čuvati dalje od kućnih ljubimaca.
Upute za upotrebu/pripremu1. KLIKNITE (Poravnajte gumb na punjenju s rupama na aplikatoru. Skinite čep i sačuvajte ga. 2. POZICIONIRAJTE (Postavite proziran kraj aplikatora okomito na unutarnju stijenku WC školjke , blizu ruba, gdje ga mlaz vode može aktivirati. 3.NANESITE (Pritisnite gumb prema stijenci WC školjke sve dok ne preskoči u sljedeću rupu. Ne okrećite aplikator. 4. ZATVORITE APLIKATOR (Povucite aplikator natrag nakon što ste otisnuli disk na stijenku). Dobro začepite proizvod nakon uporabe. Pustite vodu kako bi se disk aktivirao.

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Devizni tečaj€/kn:7,53450